Jag bara älskar denna charkbutik i Höör

Ikväll ska jag laga en riktigt god middag och bjuda min fru på. Jag är riktigt duktig på att laga mat och många undrar om jag har något hemligt knep eftersom jag slänger ihop de mest fantastiska maträtter. Först och främst tycker jag det är väldigt roligt att experimentera i köket, men det finns det många andra som också tycker, som ändå aldrig kommer att bli några mästerkockar. Visst har jag en hemlighet, men i och med att jag nu skriver det här inlägget och avslöjar att jag går till en charkbutik i Höör och köper kött av allra bästa kvalitet, är det inte längre någon hemlighet, men det bjuder jag er på så gärna så! Butiken som jag handlar råvarorna i heter Storgatans Kött & Chark i Höör. 

 

För att lyckas i köket måste man ha den rätta fingertoppskänslan för matlagning. Utöver det gäller det att välja råvarorna med omsorg, oavsett om det är grönsaker, fisk eller kött. På Storgatans kött & chark i Höör är det kött de säljer, och allt kött är av prima kvalitet. Det är därför maten smakar så fantastiskt efter att man lagat det på det kött som inhandlats i denna charkbutik i Höör. Eftersom köttet är lokalt producerat och köttfärsen mald direkt i deras egen kvarn kan man inte få bättre råvaror än så här. Och tycker man inte om att laga mat kan man ändå besöka Storgatans Kött & Chark i Höör och handla med sig de mest delikata pastejer, korvar och syltor. Då är det i stort sett bara att ställa fram maten på bordet och sedan hugga in på alla läckerheter. Denna charkbutik i Höör är väl värd ett besök!