Jag tog hjälp med renoveringen

Hej! Glad i hågen satte jag igång med renoveringen av huset som jag köpt. Jag hade stora visioner om hur här skulle komma att bli och jag trodde att jag hade förmågan att göra det mesta själv. Det var inte riktigt så lätt som jag hade trott, och framförallt tog allt mycket längre tid än vad jag hade räknat med. För att det skulle bli någon ordning med det hela tog jag därför hjälp efter ett tag av ett företag som heter Mikels Maling, och det är ett företag för alla som vill få hjälp med någon renovering i Lund med omnejd. 

Inte är det så att man har hur mycket tid som helst, särskilt eftersom jag även jobbar heltid. Jag har insett att det är viktigt med vila och återhämtning, man har lediga dagar och semesterveckor av en anledning. Därför bestämde jag mig för att det var bättre att låta dem som är professionella inom renovering i Lund med omnejd få färdigställa i alla fall köket och badrummet, sedan kan jag pö om pö ta och måla och tapetsera lite på gen hand när andan och lusten faller på. Det var en kollega till mig som absolut tyckte att jag skulle vända mig till Mikels Maling, för det hade han gjort och han var supernöjd med hjälpen. Något som även jag kan skriva under på att jag är efter att ha fått deras hjälp. Om ni också skulle tycka att det vore bra med professionell hjälp inom renovering i Lund av Mikels Maling kan ni till att börja med höra av er till dem, och i ett senare skede, ifall ni tycker att det de har att erbjuda är intressant, även anlita dem.